ttf

ttf

fredag 15 mars 2013

otroligt lakfiske!När vi kommer fram till platsen vi tänkt oss så börjar vi med att borra hål och sätta ut ismetena, det tar kanske en timme innan första är på och nafsar. Jag går fram och gör mig redo för mothugg.

Mothugget sitter och jag känner några gungningar, upp kommer denna lake på 1680g. Första laken för min del (utom dom i mörtstugan..). Jag börjar sätta ut spöet igen när Viktor skriker att det är napp på ett annat!
 Viktor gör allt rätt och upp kommer en ännu större lake! 1970g denna gången och nytt PB för Viktor! Under tiden vi krokar loss denna så ser jag i ögonvrån att det är napp på det spöet jag precis fick en på!
Går dit i rask takt och kollar, mycket riktigt så är den där och petar, sätter på spärren och klämmer på ett mothugg. Jajjamän! Den sitter, känner att den ä större än den förra, lite problem med att få upp den ur hålet då det var precis så den gick upp. Men upp kommer den iallafall och mycket riktigt är den större! 2380g och nytt pb för min del. Alla fiskar kom upp under en kvart så det blev en energisk kväll! Vi brännde även två hugg! kortfattat, en lyckad kväll! //Pontus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar