ttf

ttf

torsdag 30 januari 2014

karta fagervika

Fick en fråga för några veckor sedan om jag kunde dela med mig av vart vi fick bäst, gjorde en karta men fick inget mer svar. Så jag lägger ut bilden här och hoppas på att han ser den!

En liten förklaring på vad som är vad: Hamnen och stugorna ligger ungefär bakom 8an längst ner på bilden. De blåa ringarna är grund vi har fiskat på med gott resultat. 
Förklaring på grunden, från vänster: 
1. Grundet utanför "finnkona" brukar det fiskas hälleflundra på, jag personligen bommade 7 (tror jag det var) hälleflundra hugg där under bara 2 dagar.
2. Ett grund där vi fått det mesta, när det är vindstilla så har vi ofta sett makrill som jagat upp små sill där och massvis med måsdyk.
3. Grundet runt om "u-båten" kan vara gott om torsk och sej vissa stunder.
4. grundet där jag fick den största torsken på och tappade flera som garanterat var över 10 kg, fick nästan all fisk andra året just här!
5. Där hade vi ganska bra torsk fiske, var där vi fick havskatterna och har för mig vi tappade någon hälle där!
Lägger till ett ställe som inte är med, men längst upp i högra hörnet i sundet där var ett hett ställe för plattfisk med bommar!

Hoppas du ser detta du som sökte det! Kommentera eller något i så fall så jag ser att budskapet har kommit fram! Har du fler frågor så svarar jag även gärna på dom också!

Skittfiske! 

//Pontus

1 kommentar:

 1. Hej!
  Vilken tid var du i fagervika? Har du varit där flera ggr?
  Vi var där i slutet av maj och då fanns det bara småtorsk nära stränderna på 8-15 m
  Provade på många av grunden men stendött ! vilka beten använde du?
  MVH Janne o Johan Anderhag.....

  SvaraRadera